Publicaties

Excellent Groeneveld & Poirot luxe maatwerk leefkeuken met bar

Reportage - Unieke leefomgeving in monumentale woning


Een voormalig kantoorpand van vier verdiepingen is veranderd in een unieke leefomgeving. Luxe, comfortabel en verrassend. 

Aan de voorzijde op de begane grond is een royale leefkeuken ontworpen. Het zitgedeelte aan het kookeiland, de wijnklimaatkast en het luxe barretje maken van de exclusieve keuken de perfecte setting voor een gezellige avond.

Lees het hele artikel via deze link: Reportage - Unieke leefomgeving in monumentale woning.

Reportage - Schuurwoning aan het water


In een prachtige schuurwoning aan het water heeft Groeneveld & Poirot Interieurbouw verschillende maatwerk meubels gerealiseerd, zoals trappen een garderobe, bijkeuken, inloopkledingkast en schoenenkast.

'De slaapsuite heeft een rijke uitstraling waarbij het gekozen behang de ruimtes van een Oosters tintje voorziet. Ook hier is het uitzicht op de buitenomgeving spectaculair te noemen. Via een prachtige trap is de bovenetage bereikbaar. Hier zijn een luxe inloopkast en een prachtige gastenkamer gesitueerd.'

Lees het hele artikel via deze link: Reportage Schuurwoning aan het water - Art of Living.

Video - Maatwerk interieur in villa


Voor een particuliere opdrachtgever heeft Groeneveld & Poirot een prachtig maatwerk interieur in een villa gerealiseerd. Eén van de eye-catchers is de boekenkast in de woonkamer. De kast is voorzien van twee presentatieblokken, laden en led-verlichting.

Achter het bed in de masterbedroom valt de wand met leren panelen op. De achterzijde is voorzien van garderobekasten. Net als in de woonkamer is ook hier de nok van de woning in het zicht. De acht meter hoge achterwand is ook voorzien van diverse kasten. Boven de kasten zijn vaste panelen geplaatst, zodat het lijkt of de kasten doorlopen tot in de nok.

Bekijk de foto's van dit project via deze link: Maatwerk interieur in luxe villa 

Reportage - Imponerend droominterieur 


Waan je in een wereld van luxueuze interieurs! In de vijfde editie van het Excellent Magazine staat het artikel 'Imponerend droominterieur'. Groeneveld & Poirot Interieurbouw realiseerde exclusief maatwerk interieur naar het ontwerp van Versteegh-Design.

‘De achterwand in de leefkeuken maakt deel uit van een sfeerbepalend statement in het interieur. Het zwarte, eikenhouten maatwerkobject – ontworpen door Versteegh-Design en tot in perfectie gerealiseerd door Groeneveld & Poirot Interieurbouw – loopt van de keuken door richting de living en is onder meer voorzien van kastruimte, nisjes om kunst en accessoires in te plaatsen en een televisie.’

Lees het hele artikel via deze link: Reportage Imponerend droominterieur - Excellent Magazine.