Publicaties

Video - Maatwerk interieur in villa

Voor een particuliere opdrachtgever heeft Groeneveld & Poirot een prachtig maatwerk interieur in een villa gerealiseerd. Eén van de eye-catchers is de boekenkast in de woonkamer. De kast is voorzien van twee presentatieblokken, laden en led-verlichting.

Achter het bed in de masterbedroom valt de wand met leren panelen op. De achterzijde is voorzien van garderobekasten. Net als in de woonkamer is ook hier de nok van de woning in het zicht. De acht meter hoge achterwand is ook voorzien van diverse kasten. Boven de kasten zijn vaste panelen geplaatst, zodat het lijkt of de kasten doorlopen tot in de nok.

Bekijk de foto's van dit project via deze link: Maatwerk interieur in luxe villa 

Reportage - Imponerend droominterieur 

Waan je in een wereld van luxueuze interieurs! In de vijfde editie van het Excellent Magazine staat het artikel 'Imponerend droominterieur'. Groeneveld & Poirot Interieurbouw realiseerde exclusief maatwerk interieur naar het ontwerp van Versteegh-Design.

‘De achterwand in de leefkeuken maakt deel uit van een sfeerbepalend statement in het interieur. Het zwarte, eikenhouten maatwerkobject – ontworpen door Versteegh-Design en tot in perfectie gerealiseerd door Groeneveld & Poirot Interieurbouw – loopt van de keuken door richting de living en is onder meer voorzien van kastruimte, nisjes om kunst en accessoires in te plaatsen en een televisie.’

Lees het hele artikel via deze link: Reportage Imponerend droominterieur - Excellent Magazine.