Over ons

In 1999 is Herbert Groeneveld met passie en vakmanschap begonnen als interieurbouwer. Na een aantal jaren startte de samenwerking met André Poirot. Deze samenwerking is uitgegroeid tot Groeneveld & Poirot Interieurbouw B.V.

Na een aantal jaren vanuit huis gewerkt te hebben verhuisde het bedrijf naar een werkplaats in Nieuw-Lekkerland. Vanaf 2013 werkt Groeneveld & Poirot Interieurbouw B.V. vanuit een moderne werkplaats in Alblasserdam. Er is de beschikking over diverse CNC gestuurde machines.

Groeneveld & Poirot Interieurbouw B.V. realiseert graag het interieur dat bij u past en waar u zich goed bij voelt. Samen met u kiezen we de juiste vorm en uitstraling die past bij uw wensen. Wij werken met hoogwaardige en duurzame materialen. In overleg met u maken we een prachtig interieur dat volledig voldoet aan uw wensen.

Onze maatwerk interieurs worden geproduceerd in onze eigen werkplaats door vakkundige interieurbouwers. In onze werkplaats hebben we de beschikking over een modern machinepark. Voor de meubels worden geproduceerd worden alle onderdelen tot in detail uitgewerkt door onze werkvoorbereiders.

In het inspiratiecentrum ‘Thuis in Bouwen’, gevestigd in Meerkerk, is Groeneveld & Poirot Interieurbouw B.V. vertegenwoordigt als partner. In dit inspiratiecentrum kunt u als klant inspiratie op doen voor het (ver)bouwen van uw woning. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.