Over ons

Modern en vakkundig

In 1999 begon Herbert Groeneveld met passie en vakmanschap als interieurbouwer. In 2001 startte de samenwerking met André Poirot met als doel: samen de mooiste interieurs maken. Deze samenwerking is uitgegroeid tot Groeneveld & Poirot Interieurbouw B.V. Als snel kwam er personeel bij en na een aantal jaren werken vanuit huis, verhuisde het bedrijf naar een werkplaats in Nieuw-Lekkerland. Sinds 2011 werkt Groeneveld & Poirot Interieurbouw B.V. vanuit een werkplaats in Alblasserdam, waar ruimte is voor een state-of-art machinepark met onder andere vier moderne CNC-gestuurde machines. 

Ontwerp en voorbereiding computergestuurd

Het ontwerp wordt tot in detail uitgewerkt door onze ontwerpers en werkvoorbereiders waarna de maatwerkmeubels in productie gaan. Met de modernste computersoftware wordt in 3D het gewenste ontwerp gemaakt. De software vertaalt het ontwerp naar de praktijk en rekent precies uit wat nodig is aan te gebruiken materialen en bewerkingen zoals zagen en frezen. Dit is op basis van een optimale economische en duurzame indeling zonder verspillingen van materiaal. Groeneveld & Poirot werkt al meer dan vijftien jaar op basis van innovaties en de nieuwste computertechnieken om in de ambachtelijke uitvoering efficiënter, sneller en preciezer te kunnen werken.

Vakmanschap en duurzaam

Groeneveld & Poirot Interieurbouw B.V. realiseert met passie het interieur dat bij uw wensen past en waar u als opdrachtgever zich goed bij voelt. Samen met u kiezen we de juiste vorm en uitstraling. Wij proberen ons volledig in de opdrachtgever te verplaatsen en uw wensen te vertalen naar een eigentijds ontwerp. Onze maatwerkinterieurs worden geproduceerd in onze eigen werkplaats door vakkundige interieurbouwers. Ons jonge personeel leiden wij zoveel mogelijk zelf op. Wij werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen. Door onze ervaring en vakmanschap is het eindresultaat iets waar niet alleen wij maar vooral onze klanten trots op zijn. Onze reputatie en vakkundigheid gaan zo van mond tot mond.