Officieel dealer van Plankencentrale.nl

PLANKENCENTRALE.NL LEVERT UW PLANKEN OP MAAT!

Plankencentrale Alblasserdam verkoopt vierzijdig geschaafde planken en schaaldelen in diverse houtsoorten zoals eiken, noten en beuken. Bij ons koopt u (zowel particulier als bedrijf) altijd de plank van uw keuze in de maat die u wenst. Het grote voordeel van onze producten is dat ze zonder grote bewerkingen direct toegepast kunnen worden voor betimmeringen en de vervaardiging van meubels.

Naast massief hout verkopen wij lak, meubelolie en diverse lijm- en kitsoorten. In onze werkplaats kunnen wij allerlei bewerkingen en werkzaamheden voor u uitvoeren. Van zagen en schaven tot geavanceerde CNC gestuurde freeswerkbewerkingen. De belangrijkste voordelen van onze producten en diensten:

 • check
  Producten op de website zijn uit voorraad leverbaar
 • check
  Zelfs één plank bestellen is mogelijk
 • check
  U koopt zoals u dat graag wilt: online of ter plekke in onze winkel
 • check
  Levering door geheel Europa
 • check
  Bewerkingen en maatwerk is mogelijk

​Wilt u zelf iets maken maar ziet u niet helemaal voor zich hoe het er uit moet komen te zien? Geen probleem! Geef ons de maten door en wij maken vrijblijvend een schets voor u die weergeeft hoe het totaalplaatje er ongeveer uit moet gaan zien.

MAGAZIJN EN SHOWROOM

Plankencentrale Alblasserdam
Ampèrestraat 32
2952 AA Alblasserdam

Telefoon: 06 - 11 45 14 69
E-mailadres: plankencentrale@groeneveldpoirot.nl

OPENINGSTIJDEN

Zondag: gesloten
Maandag: gesloten
Dinsdag: 08:00 - 16:00 uur
Woensdag:  08:00 - 16:00 uur
Donderdag: 08:00 - 16:00 uur
Vrijdag: 08:00 - 16:00 uur
Zaterdag: gesloten

​​​​PRIJSLIJST

Onderstaande lijst geeft een overzicht van het standaard assortiment en prijzen van Plankencentrale. Heeft u vragen over de producten van Plankencentrale of bent u op zoek naar speciaal hout dat niet op de lijst staat, neem dan contact op met Groeneveld & Poirot. Wij kunnen vrijwel alle houtsoorten leveren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 06 - 11 45 14 69.

Op dit moment wordt onze prijslijst geactualiseerd, excuses voor het ongemak.