Maatwerk interieur in schuurwoning

Project | Maatwerk interieur in schuurwoning
Fotografie | Jaro van Meerten

Projectbeschrijving | 
In een prachtige schuurwoning aan het water heeft Groeneveld & Poirot Interieurbouw verschillende maatwerk meubels gerealiseerd, zoals trappen een garderobe, bijkeuken, inloopkledingkast en schoenenkast.

Details | 
Via een prachtige trap met led-verlichting is de eerste etage van de woning bereikbaar. De drie trappen, van de kelder naar de begane grond, van de begane grond naar de eerste verdieping en van de begane grond naar de inloopkledingkamer op de eerste verdieping zijn bijna identiek. De trappen zijn in samenwerking met de opdrachtgever ontworpen door Groeneveld & Poirot. Een bijzonder detail is de led-verlichting die vanuit de binnenkant van de trap op de muur schijnt.

Op de eerste verdieping bevind zich een luxe inloopkledingkamer met een schoenenkast, ontworpen door Groeneveld & Poirot. De inkoopkledingkast is op maat gemaakt onder de schuinte waardoor de ruimte optimaal benut is. Bij de inloopkledingkast en schoenenkast zijn in alle deuren en laden dezelfde grepen verwerkt. Deze unieke grepen zijn ontworpen door Groeneveld & Poirot en met de hand gemaakt van (Alphenberg) leer. Met hetzelfde leer is ook de achterwand van de schoenenkast bekleed en het zitbankje gestoffeerd.