Showroom Daniëls Openhaarden

Al enkele jaren is Daniëls Openhaarden in Rotterdam een vaste partner van Groeneveld & Poirot Interieurbouw B.V. Tijdens de verbouwing van de showroom heeft deze samenwerking enkele prachtige maatwerk meubels opgeleverd.

Naar aanleiding van een ontwerp van Stephen Versteegh is er een haardmeubel gemaakt. De basis van dit meubel vormt een prachtig stuk natuursteen. Ter hoogte van de haard vormt staal de tussenlaag. De bovenbouw is gemaakt van eikenfineer met beeldafwikkeling. Dit is zo gemaakt dat het net lijkt op een stapeling van blokken. Leuk detail: er zit een kast ‘verstopt‘ in de blokken.

Het bureau met daaraan vast de vergadertafel is gemaakt van Wengé. Deze houtsoort heeft een mooie lange fijne draad waarmee uitstekend de lengte van de tafel kan worden geaccentueerd. Het bovenblad is voorzien van een streep natuursteen die er flink uitspringt tegen het donkere hout.

De kledingkast is gemaakt van eikenfineer en afgewerkt met een gekleurde olie. Ingedeeld met diverse open vakken, lades en RVS roeden is dit een prachtig voorbeeld van een luxe kledingkast.

Ontwerp: Versteegh Design